Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fehérvári Állatorvosi Rendelő

2018.02.24


“Rendelőnk idén is ivartalanítási akciót hirdet!

Tudta, hogy a kijárós macskák januárban kezdenek el tüzelni? Így március végére akár 4-8 kismacskával is gyarapodhat a család.
A macskák akár 7-8 hónapos korban ivaréretté válhatnak.
Ha szeretné ezt megelőzni, jelentkezzen be időben!

Az akció időtartama : 2018. január 15.- 2018. március 15.

ÁRAK:

Kandúrok 7900 Ft,-
Nőstény macskák: 12800 Ft,-
vemhesség esetén: plusz 2000 Ft.

Időpont egyeztetés :

+36309627139, rendelési időben
vagy info@fehervariallatorvos.hu
vagy https://www.facebook.com/fehervariallatorvos/

Részletek:
A cicákat éhgyomorra kell hozni reggel 9-re a Fehérvári Állatorvos Állatgyógyászati Központba. Előző nap vacsorát és vizet kaphatnak, este az ételt , hajnalban pedig a vizet is el kell előlük venni!
Kérjük, hogy a cicák saját, jól záródó hordozóboxban érkezzenek.
A cicákért a délutáni rendelés alatt lehet jönni.

A MŰTÉTRŐL

Nőstény macskák

Rendelőnkben a nőstény macskák ivartalanítása műtéti körülmények között, teljes érzéstelenítésben történik.
Számunkra az a legfontosabb, hogy minden cicára oda tudjunk figyelni és biztosítsuk a legbiztonságosabb körülményeket. A cicákra ezért mindig két állatorvos figyel a műtét során, egy altatóorvos és az operáló orvos. Az ivartalanítás során a legkorszerűbb műszerekkel ellenőrizzük a légzést, a vérnyomást és a keringést. A beavatkozás után minden állat kap fajdalomcsillapítót és antibiotikum injekciót.
Fiatal, még nem ellett cicáknál csak a petefészkek kerülnek eltávolításra, míg többször ellett vagy jelenleg vemhes nőstényeknél a petefészekek mellett a méhet is eltávolítjuk.

Kandúrok

Kandúrok ivartalanítása mély bódításban történik, helyi érzéstelenítéssel. Varratot nem helyezünk be, ezért varratszedés sincs. Védőgallér használatára nagyon ritkán van szükség. A kandúrok a beavatkozás után fájdalomcsillapítót és antibiotikum injekciót kapnak.

Műtét körüli tennivalók

A cicákat éhgyomorra kell hozni az előre megbeszélt időpontra. A reggeli időpontnál még kaphat vacsorát, de a műtét előtt pár órával a vizet is el kell venni előle. Kijárós állatokat érdemes éjszakára bezárni, akár a szállítódobozba..
A műtét alatt nem kell a váróban tartózkodni, a délutáni rendelés alatt, teljesen éber állapotban adjuk haza Kedvencét.
A műtét utáni napokban az állat legyen szem előtt! A Tulajdonosnak, főleg az első héten naponta többször ellenőriznie kell a hasi seb állapotát. Benti cicák védőgallért kapnak. Amennyiben megoldható a kijárós cicákat is be kell zárni, mert kinti macskára tilos gallért helyezni, esetleg fennakadhat vele.Az akciós ár nem tartalmazza annak a költségét, ha a cica hozzányúl a varratokhoz és emiatt gyógykezelést igényel.
Varratszedésre a műtét után 10-12 nappal később kell visszajönni, bejelentkezés ilyenkor már nem szükséges.

További kérdéseire is szívesen válaszolunk!”

Forrás: itt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.